Verpleegkundige en hygiënische zorg in regio Hasselt

Verpleging op maat

Verpleegkundige en hygiënische zorg, zonder financiële beslommeringen: ziedaar de service van Audrey Lellièvre in een notendop. Deze thuisverpleegster uit Hasselt combineert ervaring met expertise, en volgt regelmatig cursussen die haar verder bekwamen. Zodat u gegarandeerd de best mogelijke zorg krijgt.

Met of zonder doktersvoorschrift

Audrey biedt u alle hygiënische zorg – zonder dat u een doktersvoorschrift moet voorleggen. Mét doktersvoorschrift kan zij onder meer het volgende voor u doen: medicijnen en vitamines inspuiten, wonden verzorgen, oogzalf of -druppels toedienen, steunwindsels of -kousen aan- of uitdoen, en poortkatheters spoelen. Verder is Audrey gespecialiseerd in stomazorg, opvolging van diabetici, infusietherapie, sondevoeding, blaassondering en -spoeling.

Palliatieve zorg

Audrey Lelièvre focust op verpleegkundige zorg, maar is ook gespecialiseerd in palliatieve begeleiding. U kunt hiervoor 24 uur per dag, en zeven dagen per de week een beroep doen op haar diensten. In de grootste discretie, en in nauw overleg met de familieleden.

Voor Audrey is geen enkele patiënt een dossiernummer, maar een mens van vlees en bloed die alleen het allerbeste verdient. Maak vandaag nog een afspraak, zodat ze snel een regeling kan uitwerken. Contacteer ons!